Acest site este cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman (PO CU).

Restaurant - copy
Competitivi pentru secolul XXI
Mecanic - copy
Competitivi pentru secolul XXI
Mecanic
Competitivi pentru secolul XXI
Hotel
Competitivi pentru secolul XXI
Restaurant
Competitivi pentru secolul XXI
Restaurant2
Competitivi pentru secolul XXI
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Obiective proiect

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Cresterea competentelor profesionale a 200 de elevi prin participarea la stagii de practica performante organizate in cadrul proiectului.

Cel putin 25% din stagiile de practica se vor realiza in intreprinderi ce activeaza in domenii de specializare inteligenta in corelare cu domenii de specializare conform Anexei 5 Lista codurilor CAEN aferente directiilor de politica industriala mentionate în Strategia Nationala pentru Competitivitate 2014-2020. Intreprinderile au fost identificate in stransa corelatie cu calificarile obtinute in cadrul unitatilor de invatamant din randul carora se va selecta grupul tinta (5510 Hoteluri si alte facilitati de cazare similare; 3312 Repararea masinilor; 3319 Repararea altor echipamente; 5610 Restaurante; 5621 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente; 5629 Alte activitati de alimentatie).

  1. Consilierea si orientarea profesionala a 200 de elevi din grupul tinta.

Orientarea si consilierea profesionala va fi realizata de catre un expert cu competente specifice, angajat al Solicitantului.

Solicitantul este furnizor autorizat de servicii de informare si consiliere profesionala.

  1. Realizarea de parteneriate sustenabile intre furnizorii de educatie si formare profesionala si partenerii din sectorul privat, pentru facilitarea tranzitiei elevilor de la scoala la un loc de munca.
  2. Cresterea motivatiei elevilor din grupul tinta de a invata bine o meserie prin activitati inovative.

Elevii din grupul tinta vor participa la competitii profesionale, concursuri pe meseri, cei mai buni elevi vor fi premiati.

Alte programe

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Autentificare

© 2020 CompetitiviXXI. Toate drepturile rezervate. Realizat de ConsiServ.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.